OLDFOCKS

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Announcement

Welcome to the nursing home, you old fock!

#1 2020-08-14 02:12:33

sybxb172
Member
Registered: 2020-08-14
Posts: 3

Asics Gel Quantum 360 zwart

chaussures-de-running-junior-asics-gel-quantum-360.jpg
Asics schoenen wit blauw Na de Tweede Wereldoorlog zag ASICS-oprichter Kihachiro Onitsuka kinderen blootsvoets door de straten dwalen en besloot de jeugd van zijn land te helpen. Door de waarden van Sport te promoten en hen hoogwaardige sportschoenen te bieden om hen te helpen hun best te doen, geloofde hij dat hij de kinderen van Japan kon helpen een betere toekomst op te bouwen met de filosofie van Anima Sana In Corpore Sano: "A Sound Mind in een gezond lichaam. "

Asics schoenen heren sale In de jaren die volgden, ontwierp Onitsuka Co. (in 1977 omgedoopt tot "ASICS") een groot aantal wetenschappelijk verantwoorde, sportspecifieke schoenen voor atleten. De nadruk van dhr. Onitsuka op de geest van sport en een focus op de behoeften van de atleet wordt vandaag voortgezet met ASICS, Onitsuka Tiger en ASICS Tiger schoenen, kleding en accessoires. Onze toewijding om nooit te stoppen met het verbeteren van ons best, weerspiegelt onze wens om u, de atleet, te helpen altijd uw beste te verbeteren.

Asics schoenen dames roze Extra veerkrachtig en opmerkelijk comfortabel, de GEL-QUANTUM 360 ™ 5-sportschoen voor heren combineert premium stijl en technologie. van zijn ontwerp. Dit bovenmateriaal werkt met de 360 graden GEL®-technologie demping om ongeëvenaard comfort te produceren. De GEL – QUANTUM 360 ™ 5 sportschoen combineert een gedurfd ontwerp en prestatie naadloos om je overal mee naartoe te nemen.

Asics Gel Quantum 360 zwart Een ontwrichtende nieuwe kijk op een ongeëvenaarde hardloper, de GEL-Quantum 360 ™ 4 biedt eersteklas prestaties en extreem uithoudingsvermogen. Gedempt met 360 graden van onze kenmerkende GEL®-technologie, levert deze schoen een responsieve, veerbelaste rit die niet stopt. Het geheel nieuwe geweven bovenwerk omringt je voet met lichtgewicht comfort en vergrendelde ondersteuning, terwijl de aanpasbare oogjes zorgen voor een persoonlijke, veilige pasvorm.

https://www.rennenomg.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB